Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Nie przychodź do mnie w pełnię, nieczyste mam sumienie. Uciekaj stąd czym prędzej, nim całkiem się przemienię. Twój mąż to fajny facet, i ja wam dobrze życzę. Nim z oczu siebie stracę, zawyję, zaskowyczę, nim sierścią się pokryję, po rozum pędź do głowy, bo w moich żyłach płynie destylat księżycowy. Znalazłaś w domu przystań, zatrzaśnij drzwi i okna, bo księżyc się przybliża - - kosmata mara głodna. 5
ais Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Raczej powinien pokryc się łuską, bo Księżycówka, to również rybka :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
puszczyk Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Bardzo fajny i dobrze napisany. 1
w kropki bordo Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 @Jan Paweł D. (Krakelura) Się czyta proszę Pana! Się podoba, się dziekuje! Dziękuję:) 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 @ais No to na zdrowie! Dzięki. @puszczyk Dzięki:) @w kropki bordo I ja również dziękuję :)
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 @ais Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ais Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Pyszczek ma słodki, kapelutek i ząbki bajeczne, haha; zastanawiam sie nad wąsikiem, ale nie, tak jest REWALACYJNIE!!! @Jan Paweł D. (Krakelura) Pozdrawiam. 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 @ais Dzięki :)
Gość Franek K Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Fajnie to wykombinowałeś. Lubię takie wielowątkowe połączenia. Trzeba to potrafić spójnie i z głową połączyć, a Tobie się udało :) Edytowane 19 Lipca 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Wiersz smakuje ale obrazek źle mi się skojarzył - zgadnij czemu ...Hitlerem mi zapachniało. Pozd. 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @Franek K Dzięki. @Waldemar_Talar_Talar Ależ rozumiem dlaczego, jestem tego świadomy, jednak obrazek Hitlera nie sławi, raczej dotyka pewnych problemów, zauważ że swastyka na obrazie jest w "złą" czyli dobrą stronę, tak jakby chciała odwrócić bieg historii, powiedzieć: nic się nie stało, zapomnij, ale czy możemy zapomnieć? No cóż, czas płynie. Obrazek ma prowokować.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @Waldemar_Talar_Talar Tylko, że to obrazek do innego wiersza, tutaj dałem w nawiązaniu do rozmowy z Ais, i z obrazkiem który mi wkleiła.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @valeria Masz mnie.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) @valeria Valero, Wiolu, czy to podryw? ;) Edytowane 19 Lipca 2020 przez Jan Paweł D. (Krakelura) (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 tylko nie mów, że jesteś zajęty?
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @valeria Status związku: to skomplikowane :)
Rekomendowane odpowiedzi