Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 nie kalecz miłości bądź dla niej uśmiechem drogą którą polubi iść nie bądź dla niej kulą zawsze raźno obok niej idź nie dokuczaj byle czym miłość to nie coś co można zgubić ona musi być obecna w twym tle o czym nie od dziś ten co kocha doskonale wie... wie... wie... że miłość to poezja że nie tylko poeta darzy ją sympatią dużo o niej wie 2
Jakub Święcicki Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dobrze napisane.. Tylko czasem można dla niej cierpieć..
Iwa-Iwa Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Ja już nie wiem co to miłość tyle razy dostać po tyłku potrafię ofiarować mężczyźnie przyjaźń ale już od miłości uciekam lecz, moja prawdziwa miłość to poezja ona nigdy nie zawodzi piękny wiersz :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stachurzysz Waldi. Miłość to nie pluszowy miś. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jakubie - jest to wpisane w jej scenariusz - czasem człek cierpi... Dziękuje że zajrzałeś. Pozd. Witaj Iwonko - ja też darzę miłością poezje...dziękuje za komentarz. Uśmiechniętego dnia życzę. @Andrzej_Wojnowski - śliczne dzięki się należą. Pozd. @Radosław - serdecznie dziekuje Radosławie - miłe to. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi