miła miłka Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 wziąć się za rękę i zaprowadzić do domu uśmiechnąć do lustra zamalować łzy kredką poprawić kontur cienia poczuć zapach wygwieżdżonego nieba uwikłać się bezpiecznie w twoje palce zamilknąć uśmiechem nie schylać głowy w deszczu pewnie deptać grząską glebę cierpliwie kiełkować pokornie czekać lata
Julia Zakochana Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 podoba mi się, proste z lekkimi uniesieniami, choć przypomina nieco wyliczankę (co jest także moim największym błędem w pisaniu, na który ciągle zwracają mi tu uwagę :)))) Twój wiersz jest spokojny i warty poddawania się refleksji na temat wiosny w tej okropnej zimie ;)
miła miłka Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzięki za dobre słowa. Podnoszą na duchu, jak miał ten wiersz podnieść. Może to wyliczanka, może nawet mantra;) pozdrawiam miłka
Karol Drzeżdżon Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Z jednej strony dobry wiersz jednak jak dla mnie za "miły" ( to chyba przez ten nick) i ogólnie dość monotemtyczno-ideowo-poglądowy :) w kazdym razie jest dobrze, choć co mogą dla ciebie, droga autorko, znaczyć me słowa (w każdym razie nie powinny zbyt wiele), przede wszystkim rób swoje i nie bacz zbytnio na krytyków (choć mowią że czasem trzeba) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi