J.D.Jack Gure Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Biegnę przez wysokie trawy Nie zważam na koleje losu W uszach tylko śmiech i ruski rock a na twarzy słońce Nazwij mnie buszującym w trawie to moja kraina Dalej biegnę chwiejnym krokiem przed siebie Potykając się o puste kolorowe butelki Depcząc niedopałki i skręty Bez przeszłości i przyszłości, tylko Pić nie umierać Ćpać nie zabijać Tak biec bez tchu bez rozumu i życiem się nie przejmować By grobowej desce z uśmiechem wyznać że żyje 1
Lahaj Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 @J.D.Jack Gure podoba mi się stanęła mi przed oczami postać punka z filmu лэто
Lucy Rams Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @J.D.Jack Gure Nazwij mnie buszującym w trawie to moja kraina Dalej biegnę chwiejnym krokiem przed siebie Potykając się o puste kolorowe butelki Depcząc niedopałki i skręty Bez przeszłości i przyszłości, tylko Ten fragment brzmi jak poezja. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi