Somalija Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Ile razy można kochać ? Wzlatywać, spadać schodami. To - nieoczywista miłość, a ciała bezbrzeżnie płyną. Omiń dopaminowy głód, nie myśl, nie pytaj. Odpal się wzrokiem, głosem, ciał splotami. Przejrzę się w twoich źrenicach, kapiesz słodkim płynem, liżę. Wsuń się rozkoszy ruchami, rozświetlę mrok płonąc godzinami, pojona tobą, języków pocałunkami. Świt to skończy mokrym prześcieradłem, niebieskich piór cieniem, ciał nasyceniem. Edytowane Piątek o 17:36 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Czarek Płatak Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zmysłowy erotyk. Te niebieskie pióra to od bujania w obłokach rozkoszy zdaje się :) Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 @Czarek Płatak to tylko cienie tych piór niebieskich, zresztą i tak wszystko jest iluzoryczne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 W tytule widzę pewne nadużycie, jeśli można tak powiedzieć, a zawartość, hmm... ciepła i lepka ;) Pozdrawiam :)
Somalija Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @Sylwester_Lasota @Sylwester_Lasota widzę, że źle zatytułowałam. Chyba spróbuję to zmienić, miało być z przymrużeniem oka, a wyszło bez sensu i gustu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam Aga .
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale może zostać przecież. Od razu się kojarzy :)))))))) 1
fregamo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Somalija tylko głód czyni nas niewolnikami... i lenistwo... pozdrawiam
Somalija Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 @fregamo nie wiem z czym połączyć Twoją wypowiedź ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Somalija Spojrzę na to z innej strony akt miłosny jest spełniony więc nie wnikam w zakamarki bo mnie jeszcze dreszcze, ciarki zgodnie z moją słabą wolą choć podskórnie, lecz zniewolą gdyż teoria i praktyka każe zgłębić treść wierszyka. pozdrawiam ;))) 1
Somalija Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Henryk_Jakowiec hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Kłaniam się vi dziękuję za wiersz
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Somalija Wierszem tego nie nazywaj to zaledwie są dwie zwrotki chciałem więcej, lecz niestety nie pozwolił organ wiotki i nie zrozum mnie opacznie tu chodziło mi o palce chciałem dodać więcej seksu lecz nie chciały grać w tej walce. pozdrawiam ;))) 1
Arsis Opublikowano Piątek o 17:01 Zgłoś Opublikowano Piątek o 17:01 (edytowane) @Somalija hej, Aga? jak tam? wracamy do Czarnobyla? ponoć roślinność tam bardzo spotężniała.... ale ja lubię napromieniowane złomowiska... , np taki zardzewiały autobus, który już nigdy nie odjedzie, ale ja nim odjadę... czekam na zarośniętym przystanku... zachaszczonym... obok tego drzewa, wiesz, tego wielkiego... Edytowane Piątek o 17:04 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano Piątek o 19:28 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:28 @Wiesław J.K. Dziękuję... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano Piątek o 21:11 Zgłoś Opublikowano Piątek o 21:11 @Somalija tylko załóż niebieską apaszkę, abym cię rozpoznał...
Somalija Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @Arsis Nie mam niebieskiej apaszki, bo jestem kobietą praktyczną. Ale mogę mieć niebieską bandamkę, lub niebieski stanik...
Arsis Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @Somalija bandamke, powiadasz... stanik, powiadasz... @Arsis dobrze, niech będzie czerwona albo pomarańczowa...
Somalija Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @Arsis Apaszkę mam różową w złotą nitkę, mama mi kupiła na urodziny, bo ona jest kobietą elegancką o bardzo by chciała żebym ja też taka była, niestety...
Arsis Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Somalija moja już nie żyje od 4 lat. w każdym bądź razie czekam. wiesz, przy tym drzewie z wyrytym na korze...
Somalija Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Arsis Pamiętam to drzewo z poprzedniego wcielania, nadal rośnie mimo rany w korze...
Rekomendowane odpowiedzi