Joachim Burbank Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 idę pod słońce w zdezelowanym płaszczu za ciasnych butach i nie mam czego się złapać nawet złudnej nadziei ostatniej myśli niepasujący (próbując się dopasować) nieżyciowy (ale jeszcze żywy) niedowartościowany (szukając ukrytych wartości) dawno wyszedłem z mody i chyba nie wrócę 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Witam - a czy peel zapytał siebie czyja to wina. Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 @Waldemar_Talar_Talar tak, codziennie szuka odpowiedzi na pytanie czyja to wina...
Joachim Burbank Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 @milczenie owiec dziękuję!
Polman Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dobrą radę! Niech podmiot liryczny pożyczy na chwilę jakiś porządny ciuch, niech weźmie kilka bezpłatnych lekcji z dowolnych mediów i wskakuje na plakat wyborczy Kariera stoi otworem :-)
Joachim Burbank Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 @Ruth Mallory dziękuję!
Joachim Burbank Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 @Radosław dziękuję!
Rekomendowane odpowiedzi