fregamo Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Jeszce są ludzie Co czytają zaległe książki Połykając na śniadanie Odgrzane opowieści Na obiad dziś pożarski I koszmarny wiersz o miłości Przycupnie podwieczorkiem W słodkiej halce mrzonki Wieczór za włosy targany Następstwem natłoku doznań Obejrzy wszystkie okładki Na rozległych krain mroku I choć postrzegają niewyraźnie Nadal chcą coś poczuć Przeżyć znaczy wierzyć W cokolwiek się komu zdarzy Edytowane 19 Maja 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji) 2
Czarek Płatak Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Jeśli średnia ok 100 pozycji rocznie mnie kwalifikuje to też jestę molę.
fregamo Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 @Czarek Płatak mnie nie kwalifikuje ale audiobooków to mam 500 co najmniej Choć 100... wybacz szacun xd Czarku 100 naprawdę...
Czarek Płatak Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Średnio. W zeszłym roku 137 dokładnie, ale żeby nie było że taki ze mnie kozak to przyznam się, że większość to pozycje w audiobookach. Mam o tyle dobrze, że mogę słuchać w pracy. Co też skwapliwie wykorzystuję :)
Czarek Płatak Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ale to żaden wyczyn. Po prostu zamiast jak większość w pracy słuchać radia, czy niczego łączę przyjemne z pożytecznym.
fregamo Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Czarek Płatak ja słucham od pół roku w pracy i czasem w domu ale nie wiem ile dokładnie tzn musiałbym policzyć... jednakże spoko sprawa
fregamo Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Czarek Płatak może możesz coś polecić bo czasem zaczynam książkę i wymiękam
Czarek Płatak Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co lubisz, ale np wszystko Myśliwskiego, lub Hrabala. Osobiście uwielbiam. Ostatnio nadrabiałem zaległości w klasyce i Lot nad kukułczym gniazdem, czy Wybór Zofii pozamiatały mną podłogę.
fregamo Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Czarek Płatak o muszę poszukać dzięki
fregamo Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Czarek Płatak na razie mam Widnokrąg... Na mnie wrażenie zrobił "Mistrz i Małgorzata" oraz "Virion" ... to była uczta @AOU dziękuję
Czarek Płatak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widnokrąg bardzo, bardzo. No, MiM to zdecydowanie moja górna półka, plus cały Dostojewski. Co do Viriona mam za sobą trzy tomy, ale nadrabiam zaległości i właśnie jestem na drugim tomie Achai :)
fregamo Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Czarek Płatak drugi tom Cesarzowej Virion 4 tomy @Czarek Płatak Szermierz był zaje...
Czarek Płatak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oba cykle kapitalne. Bez dwóch zdań.
fregamo Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Czarek Płatak Ahaja specyficzna Virion genialny A Książę cierni... muszę dokończyć trylogię
Basia Dowyj Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 eetam, od tego czytania to to człowiek tylko, głupi sie robi. "Młyn do mumii" Petr Stančík "W poszukiwaniu istoty czasu" Ruth Ozeki
fregamo Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 @Basia Dowyj o spoko Poszukam Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi