Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre Biedroneczki są w kropeczki                                 i to chwalą sobie                                    :) @violetta Napisałam strofkę, bo czytałam o tym, ale tego nie wymyśliłam, dzięki :)
    • @violetta to widać. Jesteś pogodną i rezolutną dziewczyną. Niech Ci się szczęści w życiu. A wspomnienia to cudowna kolekcja wrażeń z przeszłości. Warto je pielęgnować:)
    • @Gryka Ktoś kiedyś mi powiedział że ..."ból to okropny stan".. A po jakimś czasie zaczął o tym pisać tak pięknie że łzy smakowały inaczej. Wiersz godny uwagi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• jesteś we mnie nie zgadzamy się ze sobą w tej przestrzeni brakuje powietrza   czuję obce pocałunki spierzchłe usta spieszą się w daleką drogę jak najdalej od nas   bezchmurne niebo szeroko rozkłada niebieskie ramiona chciałbym wtedy być osobno więzi mnie nasze podobieństwo        
    • jesteś we mnie nie zgadzamy się ze sobą w tej przestrzeni brakuje powietrza   czuję obce pocałunki spierzchłe usta spieszą się w daleką drogę jak najdalej od nas   bezchmurne niebo szeroko rozkłada niebieskie ramiona chciałbym wtedy być osobno więzi mnie nasze podobieństwo        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...