Joachim Burbank Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 ledwie wszedł do domu już gębę moczył wąsy z piany myślał że jest zabawny odór piwa i wody po goleniu krzyczysz to nie fair a wrzask w mojej głowie nie może znaleźć ujścia krwisty stek wyzwisk tłuczone szkło na odlew z otwartej mam tylko czternaście lat i jeszcze mało wiem o życiu znam tylko strach i zarwane noce nasłuchuję nie mogę cię obronić wybacz częstował mnie jabolem mówiąc tak smakuje życie nie miałaś mamo szczęścia do facetów 3
Joachim Burbank Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 @Grynszpani na szczęście to już odległa przeszłość... @AOU @Natuskaa dziękuję Wam!
Gość Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 @Joachim Burbank a już miałam do pracy wracać... głupia. To tak jakbyś opisał najgłębsze warstwy ciemnego oceanu, w jasny sposób, trzęsąc się z zimna, potrafił pomóc najbliższym. Cenny wiersz. Pozdrawiam serdecznie
Joachim Burbank Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 @Dag dziękuję...Twój komentarz wiele dla mnie znaczy. @Rajmund Ospały dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi