Marek.zak1 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Pewien przystojniak ze Szczecina ubierał się tak, jak dziewczyna, Rajstopy i mini, do siebie się ślinił i przed lustrem striptiz zaczynał. 2
Iwa-Iwa Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Przypomniał mi się Michał Szpak, jego długie włosy pierścionki pomalowane paznokcie, gwiazda od siedmiu boleści, miniaturka super fajnie ujęte pozdrawiam serdecznie i milutko życzę miłego dnia!!!!
Gość Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 @Marek.zak1 Trochę rażą mnie takie zachowania panów, ale w sumie co kto lubi... ;) Pozdrawiam :)
Duilla Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 @Marek.zak1 Pewien przystojniak z Madrytu nie dostał w banku kredytu a już kosmetyki lecą z Ameryki nie kupi ,zamiast pudru użyje kwarcytu 2
filipczu Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 @Duilla Zaś przystojniak z Barcelony Ciągle chodzi ogolony Dla innych panienek Nie nosi sukienek Lecz nie interesuje to jego żony 1
Duilla Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Za to inny przystojniaczek ubrał w ładny się kubraczek włoski ułożone nóżki ogolone och, gdzieś z majtek wyszedł kłaczek.
Tomasz Kucina Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 hehehe. Metroseksuallizm podobno na topie ;) Ja na przykład nie wyobrażam ogolić sobie "sierści", no ale ludzie mają prawo do własnych zachowań i upodobań ;) Zabawna fajna mniniaturka. Paprykarz szczeciński za to lubię ;P
Antosiek Szyszka Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na różowo kolorowo to nie był już wcale żaczek.
Rekomendowane odpowiedzi