Basia Dowyj Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 6 i szczezł bóg ze swoim dziełem zostawił tylko samotne brzydkie baby do rodzenia potomstwa in vitro i roboty i szczezł bóg ze swoim dziełem i zabrał do krainy śmierci samców i morderców i żołnierzy do wojny i gwałtu i rzezi i szczezł bóg i jego dzieła została Ziemia opustoszała stacja kosmiczna gotowa do zamieszkania jak by kto chciał ............................. a, wiesz dlaczego jezus pościł 40 dni na pustyni ? bo był na kwarantannie , haha :)
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Basia Dowyj Wyczuwam tutaj pretensję do Stwórcy... Słowa Bóg nie lubię używać, bo różnych Bogów było i jest na pęczki. Pretensja do Stwórcy... A może lepiej zapytać SIEBIE co zrobiliśmy, aby ten świat był lepszy...? ;)
złote serduszko Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Basia Dowyj bardzo ładny utwór . zostawiam linka do moje profilu i serdecznie zapraszam :) z pozdrowieniami
Gość Franek K Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ciekawy tekst. Tak gwoli ścisłości to nie ma takiego słowa jak "szczeznąć". Jest słowo "Sczeznąć". No i "jakby" w tym wypadku powinno być napisane razem. Pozdrawiam. FK.
Rekomendowane odpowiedzi