fregamo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) jesteś słaby jak kamień wystarczy konkretnie uderzyć a potem zanosisz się płaczem próbując ponownie uleczyć myślisz nie szablonowo chciałbyś, ludziom uwierzyć lecz doświadczenie zniewagą nakazuje zęby wyszczerzyć jesteś jak trzcina, obawą wyginasz członki w łuk tęczy niezręcznie dopasowując fakty jakbyś mógł dołączyć do reszty mylisz się tak niezgrabnie że śmieją się z ciebie dzieci jesteś swoistym żartem bękartem stworzonym od rzeczy Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji) 3
miauczenie owies Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko to. 1
fregamo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @milczenie owiec może to i pomysł dziękuję za wizytę
Moondog Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) tak mi się skojarzyło Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Moondog91 (wyświetl historię edycji)
fregamo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @Moondog91 @Moondog91 dziękuję
fregamo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Kot właściwie chodzi o to że człowiek chciałby myśleć że myśli nieszablonowo... i dalej to samo - chciałby ludziom uwierzyć... stąd ten przecinek jako przystanek. Co do tęczy, to z przekory... I tu drugi przecinek... xd niespodzianka Hym... sam już nie wiem. Niemniej hym Pozdrawiam. Poza tym ten tekst oprócz tematu w tej niemal częstochowskiej rymowance za bardzo nie leży od rzeczy.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dosyć ciekawie. Mi to się w ogóle z człowiekiem kojarzy, każdym po trosze. Pozdrawiam
fregamo Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 @Czarek Płatak dziękuję za słowa Czarku
Rekomendowane odpowiedzi