MIROSŁAW C. Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 poszła na granice światów tam gdzie rude słońce wpada do czarnej dziury pociągając za sobą zdumienie starej kobiety latarnik już na nią czekał na dobre na niedobre i na litość boską 4
Gość Franek K Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Szymbodrom? Czy to dla p. Wisławy?
MIROSŁAW C. Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @Franek K Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Dziękuję za komentarz Pozdrawiam.
Ilona Rutkowska Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Portret kobiecy :) Być może tak właśnie "poszła"...
MIROSŁAW C. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Ilona Rutkowska ... być może :)) Dziękuję za komentarz.
Gość Franek K Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A tak przy okazji, bo coś sobie przypomniałem. Byłem kiedyś w okolicach 1 listopada na grobie p. Wisławy. Leżała tam otwarta paczka czerwonych marlboro. Jeden z nich był wyciągnięty i zapalony. Taka reminiscencja. Pozdrawiam. FK.
MIROSŁAW C. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Franek K 'Kawa. Papieros. Skok w otchłań'. Pozdrawiam. @beta_b Dziękuję :))
Czarek Płatak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 P. Wisi pewnie by się podobało. Mi w każdym razie bardzo.
MIROSŁAW C. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @Grynszpani 'Czyli nic się nie stało nawet jeśli stało':)) Dziękuję za komentarz. @Czarek Płatak Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi