ais Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Internecie nasz który jesteś z nami łącz się imię twoje nie zrywaj sieci swojej bądź wola nasza jako na ziemi tak i pod nią http naszego powszedniego daj nam dzisiaj i odpuść nam nasze hejty jako i my podpuszczamy naszych fallowersów i wódź nas na interfejsy i zabawiaj do ostatniego serwera Enter Edytowane 21 Maja 2020 przez AOU (wyświetl historię edycji) 4
Moondog Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 obrazoburczy to na pewno ale wczoraj wpadła mi właśnie taka myśl że internet i Boga stworzono dla socjopatów żeby mieli komu się wyżalić niemniej jestem póki co agnostykiem poszukującym głębszego sensu pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Ciekawy dobór słów w miejsce tych znanych. Sporo tu literackich elementów. Od innowacyjności po licentia poetica... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
fregamo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @AOU fajne spojrzenie choć konserwatyści mogą poczuć się dotknięci nawiązaniem do modlitwy... Enter 1
Luule Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Fajny pomysł. Najbardziej wybrzmiewa mi http. I pomysł z wybaczaniem za hejty i odpuszczaniem/podpuszczaniem. Aczkolwiek gdyby hejterzy mieli na tyle sumienia, żeby mieć po jego wyrzuty, to może i mieliby refleksję chwilę przed, a to już mniej prawdopodobne 'nabożne życzenia'. Pozdrawiam 1
ais Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @Moondog91 Są ludzie, którzy nie używają internetu. Tak są. Średnia ich wieku, to 75 lat. Jednak współczesny człowiek bez internetu, jest niczym ateista bez swojego boga. Dziękuję i pozdrawiam. @Morf Ludzie przerabiają wszystko, co się da na swoją modłę. Dziękuję bardzo i pozdrawiam! @fregamo Najwyżej spalą mnie na stosie. Dziękuję i pozdrawiam! @Luule Hejterzy byli zawsze, ale mieli ograniczone środki wypowiedzi. Jednak teraz mogą gamę możliwości. Najbardziej niebezpieczna grupa społeczna działająca w piekle internetu, to hejter-haker. Nigdy nie wiadomo na czyim celowniku dzisiaj jesteśmy... Dziękuję i pozdrawiam. @Frohnixe @Natuskaa Bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam!
ais Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Rastu Bardzo dziękuję za serduszko! Pozdrawiam!
Czarek Płatak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Równie niebezpieczny jak religie. Dobra, mocna satyra. Ukłony 1
Gość Franek K Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Najlepszy fragment to ten o hejtach. Dobre.
ais Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 @Czarek Płatak Religie są złem tego świata. Dziękuję za przeczytanie, komentarz i serduszko. Pozdrawiam! @Franek K Hejterzy chorują na nienawiść, powinno się ich leczyć. Dziękuję za przeczytanie, komentarz i serduszko. Pozdrawiam!
Marek.zak1 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi