Andrzej Lepper Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Exegi monumentum na własnym podwórku Cielec ten oto biało czerwony Według wzorców z telewizji Według wzorców nowej mody Wychwalać go będę, będę go cytować Na każdym rogu i w każdej krainie On nigdy nie umrze Moja myśl o nim nie zginie Krawiec boski będzie go ubierał Arkadius czy inny Z krawca dziwaczym ubrankiem Figura przetrwa zimy Kościół zburzyłem, cegły potrzebowałem Na zbudowanie figurki boskiej Na nieprawdziwych fundamentach Na ziemii krzywej.
Piotr Sanocki Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Trochę dziwny ten utwór. Bo myśl jest oryginalna, ale słowa tak proste... Poza tym brakuje tutaj określonego rytmu i jednostajnego tempa. Pozdrawiam serdecznie
Hanna Ciebiera Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Wiersz jest świetny, taki, taki...mądry (to po lekcji polaka? )
Tdk crew Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Lepszy niż ostatnio, zobaczymy jak Ci dalej będzie szło!! Pozdrawiam
Mika Laruzo Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mnie nie bardzo sie podoba. No i Arkadius boskim krawcem?pozdrawiam:)
Andrzej Lepper Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NIE. To po lekcji samoobrony ;) (Sorka, czasem nie moge się powstrzymać przed napisaniem czegoś GŁUPIEGO ;))
Rekomendowane odpowiedzi