Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Żeby nie było, że zapomniałem ale nie będę wstawiał serduszek ażeby nikt mi nie mógł zarzucić że jestem twórcą miłych wydmuszek. Nie żywcie do mnie o to urazy bowiem nie robię tego po złości ale z rozsądku żeby mi potem nikt nie przypisał poufałości. Teraz zaś patrząc w przeciwną stronę też oczekuję tego samego a zacząć można nawet od zaraz i już nie wstawiać ani jednego. Serce zachować bliskiej osobie mnie czytający wpisem nagrodzi a czy on będzie wierszem czy prozą nikomu przecież to nie zaszkodzi. Dla mnie zaś stanie się motywacją by na tej kanwie odpowiedź stworzyć by wiersz wrzucony do tego działu mógł sobie, chociaż ze dwa dni pożyć. p.s.. Dziękuje za przeczytanie. 2
Antosiek Szyszka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Już widać nawet po pierwszym wpisie, że apel chyba nie jest chybiony czytelnik czytał, wrzucił odpowiedź a autor wiersza zadowolony. HJ - dziękuję za przeczytanie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 pomimo wszystko wstawię serducho dlaczego nie masz ich znacznie więcej żaden komentarz nie jest podpuchą ważne by wierszem stukały ręce aby ćwiczyły poczucie rytmu i każdy wers zamknęły rymem kilka metafor to nie jest przymus ale przyjemność co w słowach płynie a co do serduch są wykładnikiem popularności wśród ludzi słowa więc proponuję na nie nie liczyć i za nie nigdy nie dziękować dostaniesz owszem jest bardzo miło nic się nie dzieje jak nie postawią komentarz wierszem o to chodziło bo słowa uczą a także bawią Pozdrawiam:)) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nie ma zakazów, zabronić także nie mogę innym jedynie sobie więc idę na przód tak jak w pochodzie ale spójrz ręce mam wolne obie. Nie niosę żadnych sztandarów, haseł poprawnych, bzdurnych czy innych zgoła idę zwyczajnie wśród mrowia ludzi nie przepychając się aż do czoła. Jestem, tak mniemam zwykłym człowiekiem i na zaszczyty nie jestem łasy emeryt umie, może, potrafi więc nie narzekam, że brak mi kasy. Może i jestem jak kameleon on zmienia barwy do otoczenia a ja wciąż idę obraną drogą choć jej struktura często się zmienia. Wiele mam zajęć, jestem hobbystą i w tym zakresie też jestem skromny a w moim życiu nie czas na nudę potencjał we mnie tkwi przeogromny. pozdrawiam 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) U Waści skromność niespotykana że masz potencjał przeogromny i takie teksty walisz z rana piszesz jak byłbyś podniecony no cóż dziś słońce w obwolucie zjawisko raz na kilka wieków tako jak emeryt z przeogromnym... panie wyczują co na rzeczy z tekstów powyższych tutaj nici inne portale przyjmą chętnie tam je w kolejce wg życzeń... kajecik od zamówień pęknie :))) Pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Bardzo nie lubię jarzma albowiem nie jestem wołem, lecz wolnym strzelcem nie będę tworzył żadnych tomików ja piszę dla was i z tego wielce zadowolony jestem, ponieważ to mi wystarcza, więcej nie trzeba ja coś napiszę, wy przeczytacie i nie musicie uchylać nieba dopóki umysł sprawny a ręce po klawiaturze robią przebiegi cała przyjemność po mojej stronie i taki przekaz mam dla Kolegi. pozdrawiam 2
Somalija Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Henryk_Jakowiec jest to pomysł, wiersz ,, Nazywał go pracusiem'' jest wśród najbardziej poczytnych w czasie ostatnich 7 dni.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Wiersz jak inne nic ponad to tylko tabu obalone bo seks ujrzał światło dzienne i nie musiał iść na stronę a że zawsze nas pociągał żar miłości, urok ciała stąd i więcej czytelników ot i tajemnica cała może jeszcze raz powrócę do tematu, gdy opadnie ... wasz potencjał czytelniczy i napiszę coś dosadnie a opisy sytuacji będą całkiem przyzwoite wzięte z życia i fantazji tajemniczą mgłą spowite. pozdrawiam 3
MIROSŁAW C. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @MIROSŁAW C. Kurtuazja jak w Wersalu jest i proszę i dziękuję a do tego jeszcze wszystko tak jak zwykle się rymuje. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi