MIROSŁAW C. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 nikt nie przypuszczał że niedoszły malarz pochodzenia austriackiego na blejtram naciągnie pożogę i Apokalipsa św.Jana stanie się faktem kacyk zaczął rzeźbić w surowym mięsie nocą ściany majaczą podając algorytm wyszukiwania ulegam dychotomii myślenia nie po raz pierwszy mam poczucie własnej małości jak wytępić mam senne majaki skoro pod starą jabłonią zakopana porcelana wciąż pachnie pożegnalnym obiadem 3
miauczenie owies Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Obozy zagłady wciąż mają otwarte bramy.
MIROSŁAW C. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @milczenie owiec ... to już ostatnie chwile, kiedy można dotknąć tej części historii, żyjącym świadkiem... Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A dopiero co myślałam o snach o Hitlerze... Wydarzenia z okresu IIWW prześladować nas - a przynajmniej tych wrażliwszych - będą jeszcze długo. Bez względu na światło, w jakim chcielibyśmy przedstawić dany okres w historii czy ludzi, to zbyt wielka wyrwa w sercu świata. Co, jeśli było to zaledwie preludium? Końcówka dobitna i głównie ona (i początek utworu) skłoniły mnie do napisania komentarza.
MIROSŁAW C. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @VaruVaeri Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'Budowla z kart miliardów a na jej szczycie człowiek. Ufny w swoją potęgę dokłada karty nowe'. Dziękuję za komentarz.
Rekomendowane odpowiedzi