Sylwek Ziegler Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mam was życie moje moja egzystencjo grobie mój zmartwychwstanie i wniebowstąpienie moje zmarszczone przez was czolo siwe wlosy na mnie martwe wzruszenie w myślach przytulenie niczym jaszczurka ślepkami spoglądam z nadzieją w przyszlość czekam i myślę myślę i dumam ale czy wystarczy czasu...
bbbecia Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Niezbyt ujmujący. Czegoś mi brakuje. Pewnego ładu. Myślę, że lepiej by było, gdybyś na początku zrobiła tak : mam was życie moje moja egzystencjo
Sylwek Ziegler Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a wiesz że tak wlaśnie bylo na początku nie wiem czemu to zmienilam(dzięki)
Piotr Sanocki Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie widać żadnego celu utworu. Piszesz o niczym. To może wydawać się absurdalne, ale takie "uzewnętrznianie" się, nie musi koniecznie do czegoś dążyć. A zakończenie tym bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu: "czekam i myślę myślę i dumam ale czy wystarczy czasu...". - takie kręcenie się w kółko to dobry scenariusz pamiętnikopisarzy. Proponuję poszukać jakiejść ciekawej refleksji i zachować ją jako pointę i na jej fundamencie dopiero tworzyć. Bo z tego utworu wszystko się rozmywa jak mulistej rzece tematów. Życzę powodzenia! Pozdrawiam serdecznie
noa noa Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 chmm,wydaje mi się że mialo być dramatycznie...i to czuć ...ale wg.mnie zbyt osobisty żeby dotarł do osób postronnych
Rekomendowane odpowiedzi