Hanna Ciebiera Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 pędząc w objęcia niewoli zaplątał się w czyjeś oczy przez tą nieprzewidywalną przeszkodę nie dotarł, gdzie miał dotrzeć wciąż szuka tego zagubionego widza, który nie dostrzegł aluzji, nie zrozumiał przesłania kończy się i znika mój znaczący coś, ale nic uśmiech
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Hm - jest kilka błędów chyba - "nieprzewidzialna" przeszkoda - nie powinno być nieprzewidywalna? no i "który nie dostrzegła aluzji" - nie powinno być chyba 'a' na końcu "dostrzegła" ? Poza tym... to ciekawie. Końcówka mi się bardzo podoba. Gdyby poprawić te kilka błędów byłoby lepiej, teraz jest conajmniej dobrze. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Hanna Ciebiera Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Już poprawiłam :). Teraz dobrze? :)
Andrzej Lepper Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Paczcie no, im dalej tym lepiej ;] Jeszcze nie to, ale ciepło, ciepło. Lepsze od poprzednich. Powodzenia w szukaniu życzę. --gupi muzk.
Hanna Ciebiera Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 O a czemu "głupi muzk", taki głupi to chyba nie jesteś... a to jeszcze nie jest gorąco? :(
Andrzej Lepper Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Do gorąco jeszcze ci dużo moim zdaniem. Ale tylko moim więc sie nie przejmuj. W każdym razie ważnie, że lepiej. --i tag gupi muzk
Rekomendowane odpowiedzi