Dekaos Dondi Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 w zaułku błękitnej łąki pod żółtym zielonym niebem samotne dziewczę stęsknione czy przyjdzie jej luby nie wie lecz trawa złowieszczo szumi coś tam zaczyna wystawać i nagle przed nią wyrasta hmm… wierzba pełna pomarańcz dziewczę raptownie zdziwione apetyt buzuje w trzewiach wtem słyszy słowa stłumione więc pragnie w cholerę zwiewać aż nagle owoc dostrzega sflaczały krzywy fikuśnie dlatego z czułością całuję w ogonek wierzbową gruszkę a on nabrzmiewa i reszta soczysty lepki nie smutny miąższ rośnie a dziewczę sapie tyś luby młodzieniec jurny miętoszą skórki frywolnie aż soczek słodki wycieka nie tylko zapach w głąb wchodzi nie chcieli z miłością zwlekać * bo tak w zasadzie od zaraz pieprzyli się wśród pomarańcz 2
złote serduszko Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 @Dekaos Dondi bardzo ładny wiersz <<pozdrawiam>> zuzia
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 @Dekaos Dondi Zakończenie... dosadne bardzo... :))) Pozdrawiam :)))
Dekaos Dondi Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 @zuzia Zuzia→Dzięki:)→I też→Pozdrawiam :) @CafeLatte CaffeLatte→Dzięki:)→Chciałem żeby koniec... był... no... właśnie taki i już:)) P.S→Masz ładny nick→taki kawowy. A że dzisiaj kawy nie piłem, to dostałem apetyt. Idę wstawić wrzątek:) @zuzia Zuzia→też ładny nick→jedno z ulubionych imion:))
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Niesamowicie wulgarny wiersz, ale cóż :"na tyle krawiec kraje, na ile mu talentu staje".
Rekomendowane odpowiedzi