Natuskaa Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) stroszy się zwyczajowo igiełki ustawia wysokie strzeliste złowrogie w taki sposób nosi się do znajomych twarzy jak i całkiem obcych dbam o niego słowem go głaszczę podlewam ustaną wodą wybieram mu miejsce by mógł pięć razy powiększyć swój obwód opalić kolce na czerwono czasem znika wtopiony w parapet jak cegła części ściany a moich wejrzeń wielokrotnych nie liczy tyle lat tyle świtów jeden wygląd i adres lecz wie dokładnie jak się zachować kiedy świat emocji ogarnia ciemny strach wypuszcza żółty kwiatek w służbę miłości kładąc jego jasność choć to zwykły kaktus Edytowane 27 Marca 2020 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Witam - lubię kaktusy więc i wiersz również. Miłego życzę. 1
Natuskaa Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaskakujący :) Dzięki i pozdrawiam. Dziękuję :) Pozdrawiam Ja też je lubię, ale pierwszy raz mnie jakiś z nich tak obdarował. Zawsze myślałam, że to przyklejone kwiatki tak mi się wydawało niedorzeczne żeby kwitły:) Dzięki i pozdrawiam. A jednak kaktusy kwitną :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi