fregamo Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 i tylko szum pozostaje jak cichy oddech istnienia niebawem da o sobie znać w drzewach i fazach księżyca za często mrużymy oczy my zbawcy zamierzeń już nikt nie wybacza popołudniem sprzecznych doniesień mediów czasem przestrzeń zapewnia że jest coś na rzeczy lecz tym razem inaczej wypełnia się kubek treści nie spijam z ust twych jęków nie mówię że kocham tę chwilę posłuszeństwo dzisiaj zapewnia bicz którego nikt nie trzyma 1
Czarek Płatak Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 Paradoksalnie w tym szumie natura wreszcie może wziąć głęboki oddech.
złote serduszko Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 @fregamo ach ten baśniowy szum . piękny wiersz Jeśli latam, to wysoko, chcę zostawić po sobie na twoim profilu << pozdrawiam zuzia zapraszam na mój wiersz może nie jest tak ładny jak twój ale będzie mi miło
fregamo Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 @Czarek Płatak @zuzia dziękuję za odwiedziny pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi