[email protected] Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Moja babcia jest The best, bo z nią zawsze fajnie jest. Moja babcia wszystko umie, a mój dziadek mnie rozumie. Moi dziadkowie mają dobre zdrowie, dziadek zawsze coś śmiesznego powie. Babcia zawsze się uśmiecha, a ja mam czasami pecha. Oni kochają mnie szczerze, i wychowali mnie w wierzę. Za to im serdecznie dziękuję, i się świetnie z tym czuje. Umieją świetnie grać w karty, no i mają w domu narty. Jak określić ich dziś nie wiem, wiem, że robią pyszny dżem. No niech będzie są wspaniali, bo zawsze o kogoś dbali. Edytowane 18 Marca 2020 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 drzem dopuszczalne w grach (i) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1. lekko, czujnie spać; 2. pozostawać w ukryciu, nie ujawniać się; 3. pozostawać w bezruchu, być bezczynnym, biernie istnieć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm.... Nie wiem czy o to chodziło?
[email protected] Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 O zwykły dżem do jedzenia
Rekomendowane odpowiedzi