Frohnixe Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 jestem Wenus kroczę a piana morska rozprasza się na moim wyrzeźbionym ciele Zefir rozwiewa mi włosy gdy Hora okrywa czerwonym płaszczem bym nie zmarzła i pozwoliła wiośnie trwać ludziom kwitnąć a kwiatom mdleć od ich własnej woni jestem Wenus kroczę i choć brak mi perfekcji (moja szyja za długa a bark wygięty) jestem uosobieniem piękna umiarkowaniem i uczciwością czarem i okazałością jestem kobietą kroczę 3
Lach Pustelnik Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 nie przeczytałem:)).... i nie..(W).. kroczę! 1
[email protected] Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Frohnixe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mitologia w moim Bejowym uzupełnieniu, teraz nam będzie raźniej wspólnie. Najpiękniej pozdrawiam. 1
Frohnixe Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @[email protected] Och, wspaniale! Jestem zachwycona tym niespodziewanym duetem... 1
złote serduszko Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @Frohnixe ten wiersz jest wyjątkowy jak każda osoba .Jeśli latam, to wysoko, chcę zostawić po sobie ślad (zostawić po sobie ślad, sobie ślad) również na twoim profilu , ładny utwór <<pozdrawiam>> zuzia 1
Rekomendowane odpowiedzi