Dekaos Dondi Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 z zapachu łąki uplećmy ciszę w warkocz jedyny co serca oplata tylko w milczeniu warto usłyszeć woń naszych pragnień czystych choć trudnych łez i uśmiechów w polnych kwiatach choć papierowe są często marzenia i płoną szybko tam gdzieś w oddali a zapach dymu zdławił pozmieniał to przecież można starać się zawsze skazę kryształu zapachem świtu co lśni ocalić 3
Gość Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 @Dekaos Dondi Przeczytałam i ... zakochałam się w tych słowach i Autorze... Piękny... :)
Dekaos Dondi Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 @CafeLatte Dzięki:)→Zaiste→Miło było mi przeczytać, taki komć:)→Ale bez przesady przecie:)) Pozdrawiam:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Witam - miły wiersz . Pozd.
Dekaos Dondi Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 @Maja Cyman Dzięki:)→Nie wiem wprawdzie, co znaczą dwa→ę→ale chyba nic złego i nie muszę się bać:)) Pozdrawiam:) @Waldemar_Talar_Talar Dzięki:)→Mnie też miło to słyszeć:)→Pozdrawiam:)
Maja Cyman Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Oczywiście, że nie:))śliczny wiersz:))
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Trochę przekombimowane, ale ładne. Pozdrawiam
Dekaos Dondi Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 @Maja Cyman Dzięki:)→No to jestem uspokojony, dobrym słowem:))→Pozdrawiam:) @Sylwester_Lasota Dzięki:)→Słuszne prawisz:)→Cały jestem przeważnie→przekombinowany:) Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi