Paweł Z Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Słońce szybuje ku górze, miota ogień w półkule. Czubki betonowców - pochodnie, psują oniryke, Twoją również, budzisz się, widzisz dwa ślepia wpatrzone, I snujesz mysli, głębokie, czarna Hańcza w psychice. Lecz wzrok, zauważyłem, szklistą przybiera formę. Czyżby kruchość uczuć miotała tobą bezkarnie? Łza w kąciku oka, otarłbym ją, podał podporę, Pokrzepił Mickiewiczem, uśmiech wywołał zdalnie, Bullocka wosk zakręcił, topił się z tobą w dźwięku. Poszedłbym do świątyni i składał ręce święcie, Zrobiłbym wszystko, byś nie czuła lęku..., ale Nie ma mnie już z wami, a ty patrzysz na zdjęcie... 20.01.2020 Edytowane 25 Lutego 2020 przez Paweł Z (wyświetl historię edycji) 3
Gość Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Paweł Z puenta rozeszła się po ciele z dreszczem. Pzdr
Marek.zak1 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Bardzo fajne, ale, czy żeby nie czuła lęku, czy leku, bo niby mała różnica, a jednak bardzo psuje efekt.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam - dobrze zacząłeś dzień - podoba się. Pozd.
Paweł Z Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Marek.zak1 lęku, dziękuję za czujność, poprawiłem @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo @Dag dziekuje, taki był właśnie zamysł
Rekomendowane odpowiedzi