Maria_M Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Lahaj Dla mnie to obojętne:)
Lahaj Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Maria_M ze wojna trwa czy ze się zgadzamy ze trwa?
Maria_M Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Lahaj @Lahaj obojętne mi, czy się zgadzasz, czy nie, przecież nie będę Cię do niczego przekonywała, bo po (co?)
Lahaj Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Maria_M ależ nie musisz:-) bo ja jestem przekonany tylko jestem z natury i przekonania pacyfistą i wojny jakiejkolwiek czy to płciowej czy międzypaństwowej czy światowej nie znoszę dlatego napisałem ze się nie ciesze ze wojna płciowa trwa. Zmykam. Pozdro
Maria_M Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Lahaj Ja też nie znoszę, ale rzeczywistość jest taka jaka jest. Lubię Cię za Twoją postawę:))
Lahaj Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 @Maria_M chyba trochę na wyrost ale ok :-) lepiej się lubić niż kłócić choć i to jest potrzebne i wtedy zdolność asertywności jak znalazł jeszcze raz pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi