jan_komułzykant Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ mogę być no problem torbę przecież mam - z jajami sprawa trwa z wewnętrznym ogrem - wciąż by bawił się piersiami zmienną będę za chwil parę jak się org. tfu ogr ciut znudzi więc zasłaniam już kotarę nim mi świntuch tu nabrudzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 @jan_komułzykant Lepiej już pozostań sobą po co pchać się w tarapaty mamą nigdy się nie staniesz więc graj dalej rolę taty tata w domu to figura nawet, gdy poza nim pionkiem bo wystarczy jedno zdanie żono pobaw się ogonkiem bez sprzeciwu i z rozkoszą prośba będzie wykonana Ty w ekstazie pieszczot szepniesz - praca dobrze wykonana. pozdrawiam ;)) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 @Allicja Jakoś mi umknęło w tym natłoku zdarzeń więc dopiero teraz komentarz przekażę Miłość do butelki i płynu chłodnego choć rozpala wnętrze, ale niszczy ego gdyż kropla po kropli w mózgu dziurę drąży on mieszka w schronisku a ona z nim w ciąży jaki z tego morał? - a no chyba taki że w nieślubne związki łączą się pijaki a to jest tragedia, gdy pije rodzina bo od tego para rozbrat swój zaczyna.
Rekomendowane odpowiedzi