Samanta_Stochla Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) masz delikatną twarz mało męską piegi i rzęsy do nieba kołyszą... chowam się miedzy półkami szukam aktów propozycji niedwuznacznych unikam cały mój strój mówi idź stąd, nie wracaj myślałam, że o mnie chodzi nie chcę dziś herbaty kawa wystarczy podobno lubisz... wiem... trzymasz się konwenansów odłożę książkę będę między słowami powrócę Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Samanta_Stochla (wyświetl historię edycji) 1
Gość umbra palona Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 @Samanta_Stochla ciekawe, ale....po wycięciu paru słów, może zrobić się ciekawiej..." kiedy mrużysz oczy chowam się szukam aktów" "nie chcę dziś herbaty kawa wystarczy" "podobno lubisz wiem trzymasz się (...)" Jak dla mnie zupełnie niepotrzebny wątek obcokrajowca wśród Polek, które dobrze gotują... Sama nie wiem, ale sprawdź, czy te skróty coś robią, czy nie...? Pozdrawiam :)
Samanta_Stochla Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 @umbra palona Dziękuje ślicznie za komentarz. Popracuję jeszcze nad tym tekstem . Ps. fajny pseudonim. Lubię ten kolor :) :) :) @valeria Dziękuję ślicznie :) :) :) Pozdrawiam i dużo Dobrego :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi