Kapcper Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Babciu Z okazji Twojego święta chcemy byś była uśmiechnięta niech najcieplejsze kolory w tobie wciąż trwają jesteś dla nas dobrą duszą i drugą mamą cieszmy się w dzień gdy to my dla Ciebie jesteśmy żeby uczcić swięto tak ważnej kobiety tak jak dla nas jesteś, tak my dla Ciebie Z całego serca życzymy Ci co najlepsze i tak samo mocno kochamy jak Ty kochasz zebraliśmy się tu by razem celebrować i za wszystko co dla nas zrobiłaś podziękować za każde staranie jakie nam poświeciłaś i za każde ciepło które w nas zaszczepiłaś i ta wielka miłość która w nas się zrodziła oby na zawsze w korzeniach utkwiła Babciu Mieciu życzymy byś w zdrowiu żyła Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Kapcper (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "utkwiła", kojarzy mi się.. przeszkadzała.. (prawie), a tu o miłości... może lepiej będzie ten wers... by na zawsze w korzeniach zakotwiczyła. Całość, sorry, ale dziecinnie podana... jeśli to młodzieniaszek pisał, ok. Babci Mieci na pewno się spodoba... :) Pozdrawiam.
złote serduszko Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 każdy z nas kocha swoją babcię , ale gdy widzisz że umiera na łóżku szpitalnym wylewasz może łez i wyznajesz to uczucie i mówisz że ją kochasz .... nie mam już swoje babci i przykro mi jak czytam ten wiersz jest bardzo ładny ale zalewam się łzami
Rekomendowane odpowiedzi