Nata_Kruk Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Ale powrzucaliście, no i weź tu człowieku muzyki nie słuchaj, no... nie da się.... można się utopić czasowo na amen. Niektórych nie znałam. Thomas Feiner, np. ale ma głos.! moja propozycja, to także niedawne odkrycie.. Lucy Thomas... jest fantastyczna.! boski głos i do tego śliczna, że ja, kobieta, nie mogę się na nią napatrzeć... gdzie tu sprawiedliwość.. ;)) ... poniżej, z siostrą.... Edytowane 3 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
OloBolo Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....jednak oryginał to oryginał: 2
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Arsis, ciekawej muzyki słuchasz.! Dorzucam... niemiecką wokalistkę, którą bardzo lubię. i jeszcze coś z muzyki celtyckiej. 2
Arsis Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 4 Maja 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) ... to co wrzuciłeś, Arsis... jest wprost bajeczne.! nie znałam, a niby tyle słucham muzy... nie da się wszystkiego przerobić. Zabieram Twoje propozycje do siebie i już... delektuję się jedną z nich... :) Dziękuję. zapodaję.... to, słucham go od laaaaaat.... Edytowane 5 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 Arsis... dziękuję za kolejną dawkę. Poniżej wokalista, także bliski mojemu sercu, ze względu na sposób śpiewania. Proszę mnie nie krytykować przypadkiem, że zapodaję coś rosyjskiego, to piękny język... Nigdy nie mieszam polityki do muzyki i sportu. 1
Arsis Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi