iwonaroma Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 natychmiast się odwrócić od strony złej jak rzut monetą i już a może można tylko ja wciąż błądzę po jednej stronie bądź potykam się o rant
huncwot Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 gdyby tak można było od lustra się odwrócić i wyjść z tej sieci na chwilę ile byś za to dał za te chwile z telegrafem, znaczkami... miałem to odjechałem automobilem
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) @iwonaroma : Gdyby tak można było... Czasami można. A czasami - nie wiadomo, która strona jest zła... Pierwsza część wiersza do mnie przemawia, ale zmieniłabym jakoś puetę - ten rant mi nie pasuje... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przekornie, ale z nutką nostalgii. Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2020 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji)
huncwot Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 :) a gdyby: tylko ja wciąż spoglądam (lub zerkam) w tę jedną stronę pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. huncwot ;) Dokładnie, nie zawsze wiadomo, która strona jest dobra, pozory mylą również w tej sferze. Poza tym trzeba być czujnym, bo strona zmienia swoją jakość co i rusz :) raz fala, raz korpuskuła ;) Z tym rantem to akurat tak to czuję, coś jak kant - także coś fałszywego- błąd. Pozdrowienia również. 1
Rekomendowane odpowiedzi