Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Gwałcę je codziennie, a nawet kilka razy, robię to bezwzględnie, nie bacząc na urazy. One protestują, a ja bez litości. Wiem, że źle się czują zmuszam je bez złości. Dzika satysfakcja wtedy mną tak trzęsie. Daję rozkaz, akcja i je zmuszam . . . . mięśnie. Annie_M dziękuję za inspirację:) 12
Annie Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Biedne te twoje mięśnie :) Ależ proszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dowcipne i puenta mnie zaskoczyła. Pozdro.
Marek.zak1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powinno, ale jest leniwe i nie chce. Trzeba stosować środki przymusu:) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wielce wymowny. I doskonały do zabaw intelektualnych - i nie tylko ... Gwałcę GO codziennie..." itd...:) Pozdro!
Marek.zak1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:))
kot szarobury Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Przed sylwestrowymi szaleństwami jak znalazł :) Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mięśnie nie ale mózg ( wydaje mi się że coś pozostało). często. Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Hah, zabawnie i z zaskoczki :))
Rekomendowane odpowiedzi