Anna Romanek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ciężka zasłona nocy spada jak kruk Ziemia owiana głodem dyszy W potrzasku rozpaczy Jeszcze jeden świt Jeszcze jedno nowe, Głodne, nie podlane Czas zdławi życie
Michał_Zawadowski Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ocieka pessssssymizmem. poza tym całość jakby wyrwana z czasoprzestrzeni, nie osadzona w niczym. trzeba byłoby coś dołożyć, chyba... pozdrawiam MZ
Anna Romanek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ocieka. Osadzona w czasie współczesnym i na przestrzeni wielu państw trzeciego świata. Stąd tytuł "Nie ten, nie tamten świat". Bo, co to za życie? Egzystencja pomiędzy życiem i śmiercią. Dzięki za komentarz. Pozdrawiam
Michał_Zawadowski Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 a rzeczywiście, jakoś nie skojarzyłem tytułu. teraz wygląda to nieco inaczej.
Anna Romanek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No, to fajnie. Czasem mam dziwne skojarzenia, nie zawsze do odczytania na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam. Polecam dla rozluźnienia mój limeryk(debiuty-limeryki) pt. Pani Żaba. Znacznie lżejsze na dobranoc. Nie jestem tylko pewna, czy to można zaliczyć do limeryków, jako, że dłuuuuuuuuuuuugie i może ten gatunek tego nie lubi
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Pesymistyczne - ale podoba mi się. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Anna Romanek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 To tylko kawałek rzeczywistości. W rzeczywistości nie jestem pesymistką i wierzę w happy end`y-jak nieśmiertelność(mam nadzieję przyjemna), panie Nieśmiertelny Dzięki, pozdrawaim
Rekomendowane odpowiedzi