Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) wiośnie za maji kwitnące sadylatu za świerszczei mosty tęczowejesieni za wrzosyi babie latozimie za bieli piękną wigilięa wam moi mili zato że wszystkimwierni byliście Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Natuskaa Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dziękowanie jest dobre, ja też codziennie staram się dziękować za małe rzeczy, bo nie wiadomo jak długo będą trwały. Pozdrawiam :)
Lach Pustelnik Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar Dziewczynom! Dlaczego nie dziękujesz za nic dziewczynom??? Są nam majem, sadami, są wiosenne, jesienne... Wetknij jeszcze jedną zwrotkę, proszę:)
Tom Tom Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Bardzo mi się podoba. :) jest - wybacz za mgliste subiektywne określenie - świeży. pozdrawiam Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Tom Tom (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak - nigdy nie ma pewności co kolejny dzień i pora przyniesie. Dziękuje serdecznie. Pozd. Witaj - to wierszyk o porach roku więc dziewczęta muszą poczekać. Za czytanie i nie tylko dziękuje. Pozd. @Tom Tom - cieszy mnie że się podoba - dziękuje za to. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 @Jakub Adamczyk - dziękuje.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami wrzucisz tekst, że mi ręce opadają, a w piórze zamarza tusz, ale widzę dystans. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrzeju - cieszy mnie to widzenie...dzięki za czytanie i serduszko. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 @Landryn - dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi