Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) czas nas rozumie ma racje - jest zwieńczeniem tego co było jest będzie on nie jest pustką w nim ciągle coś się dzieje - on nie umiera nigdy nie jest nieporozumieniem tylko prawdą która nie kłamie to cząstka człowieka który z nią przegrywa oraz stopień wtajemniczenia tylko ci co umierają wiedzą o nim więcej czas to tykająca bomba - kiedy wybuchnie tylko ciemność wie Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
kb. Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 zaskakujące zakończenie, co myślę że dobrze o nim świadczy. ale też treść - jakby prosto i zwyczajnie podana to jednak zatrzymuje. i przy tym nie wymądrza się. pozdrawiam :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @kb. - witam - cieszy mnie to co napisałeś pod wierszem - dziękuje i pozdrawiam uśmiechem.
Silver Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ciekawy tekst Waldemarze, zatrzymuje. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Paweł Artomiuk Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 czas nas rozumie ma racje - jest zwieńczeniem tego co było jest będzie on nie jest pustką w nim ciągle coś się dzieje - on nie umiera nigdy nie jest nieporozumieniem tylko prawdą która nie kłamie to cząstka człowieka który z nią przegrywa oraz stopień wtajemniczenia tylko ci co umierają wiedzą o nim więcej czas to tykająca bomba - kiedy wybuchnie tylko ciemność wie To co podkreśliłem uważam za nadsłowie. To jeden z twoich najlepszych tekstów. Połączenie zwieńczenia z ciągłym ruchem jest niezbyt udane. Tu jeszcze szukalbym korekty. Jest w tym wszystkim próba własnej filozofii, a nie jak dotychczas powtarzanie za innymi bądź proste recepty typu uśmiechnij się, będzie dobrze. Za to mogę dać serce
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się ciesze - dziękuje ślicznie. Ciekawego dnia ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - uśmiecham się do tego co napisałeś - faktycznie czytając bez podkreśleń nie wygląda źle - pomyślę - ale nie wszystko - niektóre pasują... A co się tyczy powtarzania to się nie zgadzam z tym twierdzeniem. Bawię się w pisanie od dawna i nigdy nikogo nie naśladowałem. Styl którym pisze jest tylko moim. - a ze coś niecoś się powtarza to już inna bajka jest to nieuniknione . Dziękuje za szczery jak widzę komentarz. Mam nadzieje że między nami będzie mniej zgrzytów - zbędnych. Jeszcze raz dzięki za przeczytanie. Pozd.
złote serduszko Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 ładny utwór pozdrawiam zk
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje i pozdrawia.
Czarek Płatak Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Czy wieczność jest czasem, czy tylko próżnią?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki za poświęcenie chwili Czarku. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi