Gość Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) może ktoś dla mnie wiersz napisze niebieskim długopisem i wyśle kurierem do nieba odbiorę gdy się już z widokiem Boga oswoję nie jestem wybredny doskonały ani czarno - biały głodnemu chleb na myśli piszcie nie będę reklamował wybrzydzał grzeszył myślami piszcie śmiało z dobrego serca jeśli je macie przeczytam zobaczę 14.12.2019, g. 1.10 Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @Kot no faktycznie chyba niezbyt precyzyjnie się wyraziłem, zmieniłem. Dzięki za komentarz.
Magdalena Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Ja wiem trzeba Ci obola Tyko to się zabiera ile Ci udźwigną oczy albo jeszcze wisi na języku tak, też błagam o obola nie jestem odosobniona gość z trotuaru prosił mnie wczoraj o obola on też udźwignie coś to i jeszcze jedno więc proszę daję Tobie obola wiersz o bólu i głowa niech będzie z Tobą Amen Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Magdalena literówka (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @Magdalena Dzięki Magdaleno, tego mi było trzeba, bardzo ładny wiersz, he, he, trochę mi się polepszyło. Dzięki za dobre serducho.
Magdalena Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę, polecam się na przyszłość
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 @Magdalena jak będę miał doła to ośmielę się skorzystać. Pozdrawiam.
Magdalena Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjdź więc ze słowem pojedyńczym albo z uczuciem i bez słowa proś, pozdrawiam
złote serduszko Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 ja dla kogoś piszę ... dla osoby którą bardzo lubię ,
jan_komułzykant Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 nie ma to jak zawczasu ujednoznacznić status ;) (casus?) Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Już kiedyś wnioskowałam w temacie ;) Pozwolę sobie zamieścić poniżej i pozdrawiam, bb Napisz dziś wierszyk mój miły, taki co ruszy mi serce, być może się polubimy a wiersz połączy nas więcej. Piosence możesz zaufać, ona popłynie jak woda, rytm zbierze słowa w koszyku - nie będziesz ich sam znajdować. Byle melodia krok wiodła, stań przy mnie tylko i słuchaj. Serce już słowa podpowie, sens Ci zanuci do ucha. Tu nie ma przepisów na sukces, każdy jest równie dobry, sygnały wysłane do świata by inne dusze przywiodły. Piosenka jest dobra na wszystko – to dobrze znane słowa, napisz zdań kilka od siebie, wysłuchać jestem gotowa. (Myślę: wytrawni poeci prostych piosenek nie cenią a świat one ludziom zmieniają, jeśli przebija z nich szczerość.) Więc nie bój się skleić zdania w piosence, wierszu czy prozie, złap to, co Ci w sercu zagra i napisz tekst o tym - proszę. 3
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 @zuzia pisz zuziu, pisz, ukochany z pewnością czeka na Twoje wiersze, pozdrawiam:))) @beta_b naprawdę ładny, to przypomina tę moją prośbę o wiersz, tylko trochę za pomocą innej formy wyrażoną.
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Magdalena Dziękuję za ten wiersz, mogę go sobie zabrać? @beta_b Mogę go zabrać? Chciałbym pokazać go na innym portalu.
Magdalena Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz, proszę
Rekomendowane odpowiedzi