Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Domysły Monikato nie ma co się przejmować:) jak facetowi by zależało to by kupił tańszy lub mniejszy kamień, ale w szlachetnym metalu;) tak, do widzenia z takim, moja rada:)
    • Moim skromnym zdaniem dotknąłeś tu zagadnienia przekraczającego wymiar li tylko językowy ;-))  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A przecież słowa powinny żyć w zgodzie z czynami, czyż nie? To po ludzku tylko, że trzeba by je mierzyć osobno :-)   Sedno jak podeszwa butów, która czegoś dotyka, co jest dalej - to taka nieskończoność w moim odczuciu. Wszystkiego dobrego :-)    
    • taki filmik mi ostatnio wyskoczył, iż nawet Piłsudski korzystał z wrózbitów, cały ten okres przedwojenny charakateryzował się takimi paranormalnymi zjawiskami jeśli chodzi o elity. czemu Ohio to nie wiem, ale dokąd pociąg ten jedzie, i dzisiaj wielu (jak wielu?) zapewne pyta. Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

I dzięki Bogu, że inny i niepoprawny. Pzdr. :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Przecinek poprawiony.  Dzięki. Co do sedna, to: Jedno sedno, dwa, trzy, cztery sedna, pięć, sześć... sedn.  Słowa i czyny często mają odmienne sedna, więc trudno je wrzucić do jednego, przysłowiowego worka.   Pozdrawiam      
    • @Maciej Midor  Małe, a zmyślne :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...