Gość Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Nocek Bechsteina - krajowy gatunek niczym barwny motyl spoczął pan na moim toczku miękkim aksamicie pachnącym bryzą morskiej wioski cudny krajobraz dziewiczej przyrody pagórki miękkim mchem wyszyte poranki cieplym deszczem skropione nasycił się pan zwyczajną naturą błoniaste skrzydełka na oczach zawisły pazurki w toczku niepielęgnowanym latał pan nisko nocami nie wracal słyszał moje myśli szarpał w sieciach wytartej tkaniny dbał o swój gatunek zanim pan odleciał dzikości natury uległy me zmysły poniosły wysoko prędkością lotuNocka Bechsteina świat stanął do góry nogami Edytowane 12 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2019 @Kot niepoprawna fantazja, a ze bylam ostatnio w bunkrach,gdzie jest rezerwat nietoperzy to juz dalej wiesz... skojarzenie z partnerem bliskiej mi osoby... Dziekuje,ze czytasz i mily komentarz.
Czarek Płatak Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Brawo! W imieniu wszystkich Nocków dziękuję :)
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 @Czarek Płatak tylko niech Ci się toczki za szybko nie nudzą i do domu skrzydełka niosą, zmysłem bezpieczeństwa. Dziękuję Czarek
Czarek Płatak Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takiemu jak ja paranoików bezpieczeństwa nigdy dość. Senkju :)
Rekomendowane odpowiedzi