Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Jak ja mogłem żyć bez Wilna, ni do niego sentymentu? Antypolska ze mnie świnia - - przyjdzie spłonąć mi do szczętu. Jak ja śmiałem notorycznie cudzy spokój respektować, Wilno zwiedzać wakacyjnie nie chcąc go pacyfikować? Jak mam z tego się wyleczyć, że zachować chcę krew w żyłach? Może w palec się skaleczę i pozwolę jej pospływać ? Jak ja mogłem być tak względnie sytym i szczęśliwym chujem, patrzeć w lustro i nie wiedzieć, że to Wilna mi brakuje? Rozchmurz się Panie Marszałku, chmurnooki, chmurnobrewy, wybacz, że odzyskać chciałem tylko stówę od kolegi. Wybacz Polsko, zrozumiałem. Z Litwinami odtąd kosa. Wybacz, że dziś tylko chciałem chmurki dymu z papierosa.
Lahaj Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Sorry polsko jak peszek :-)
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) @Lahaj Mnie raczej zainspirował raper KęKę i jego lamenty nad Wilnem, szczególnie fraza "bez agresji ale dajcie to co polskie".Dzięki. i to: Edytowane 28 Listopada 2019 przez Krakelura (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi