jan_komułzykant Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Komu w Prawdzie się udało, tak, że chciałby prawdy więcej, temu biskup przy kakao poprzelewa się przez ręce. Kogo w Raju łączy z chuci uprawianie seksu z rana, temu węża się podrzuci i poleci łasce Pana. Kto miast wzruszać się bełkocze i na tacę rzucać nie chce, już mu trzewia i plejstocen, imć Soroki wzruszą drzewce. 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, tematy trudne, acz nienowe, jednakże w pole wyprowadzać nie zamiarowałem ;D Tym bardziej dziękuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu i wizytę. Pozdrowienia @Pia
iwonaroma Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 prawdziwie twórczy Janko :)
jan_komułzykant Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki piękne twórcza Iwonko Pozdrawiam. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto zarzucał zło bliźniemu, twierdząc, że jest z Piekła rodem, nieba się przychyli temu - od zakrystii, mimochodem. ale jeśli się odwlecze po nieszporach wnet zapiecze. ;)
iwonaroma Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czym sobie zasłużyłam tę tematykę w odpowiedzi ;) Zdrówka też
Gość Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 @jan_komułzykant ciekawie rymujesz
jan_komułzykant Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to przypadek, pisząc to nie myślałem w ten sposób. Nazwa miejscowości też wpadła jako pierwsza z brzegu - żadnych podtekstów. :) @Dag Akurat tutaj można sobie pozwolić na te najprostsze rymy, ale dziękuję. Miło to słyszeć. Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto namówił organistę by z nim żłopać wino mszalne, będzie szansę miał na występ lub występy n i e b a n a l n e. Witaj Nocna Pia, widzę, że nie tylko nocne marki tu grasują ;) Dziękuję za tak obfity komentarz. Miło poczytać i do jutra, bo ja już padam. :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi