Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @beta_b Straty i konflikty są zawsze, jedne pomijalne, inne porażające.  Peelka już się nie boi, co jest jakimś światełkiem w tunelu. Pozdrawiam serdecznie, a wiersz taki porażający. M
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - miła Alicjo serdecznie dziękuję ci przeczytanie i komentarz -                                                                                                                        Pzdr.już wakacyjnie. Witaj Marku - bardzo mnie cieszy że masz podobnie - niech tak będzie aż do końca -                                                                                                                                Pzdr. Witaj - twoja wdzięczność jest twoim karbem o którym zawsze pamiętaj - dzięki za przeczytanie              mojego wiersza -                                                       Pzdr.                                                                                                                                    Witaj - tak warto było i niech dalej trwa - dzięki za komentarz i polubienie -                                                                                                                                     Pzdr.serdecznie.
    • @Berenika97 - @Posem - dzięki - 
    • Witaj - wiersz jak to ja mówię  odważny - nie każdy tak się otwiera  - myślę że warto o takich              przeżyciach pisać - pamięć nasza to nas skarb który czasem boli a czasem pomaga -                                                                                                                                             Pzdr.zadumaniem.                                                                                                                                                       
    • @Marek.zak1 zamierzam wydać zdaje się w Ridero czwartą książkę pt. O ironio ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...