Maria Rochowicz Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 *** bo jutra wcale może nie być. rozpłynąć się może jak obłok rozdmuchany przez wiatr więc niech błękit rozleje się we mnie pamięcią a twój dotyk raz jeszcze zapłonie na mojej skórze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 @Maria Rochowicz - witaj na forum niech ci tu miło będzie. A wierszyk jak na debiut idealny - bo niby mało powiedział to jednak zgrabnie. Uśmiechu życzę.
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 jutra wcale może nie być rozpłynąć się może jak obłok rozdmuchany więc niech błękit rozleje się we mnie pamięcią a twój dotyk raz jeszcze zapłonie na mojej skórze/ zwykłem tego nie robić już od dawna tutaj zapisałem sobie jak mogłoby to wyglądać coś tutaj się zawiera co przyciąga ale nie w oryginalnej formie. która to jest za bardzo z-enterowana. tak krótkie przerzutnie męczą. i nie są moim zdaniem konsekwentnie przemyślane. pozdrawiam t. 1
Maria Rochowicz Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 @Waldemar_Talar_Talar @Waldemar_Talar_Talar dziekuję za ciepłe słowo i miłe powitanie tu :) @Tomasz_Biela dziękuję, trafne uwagi :)
Rekomendowane odpowiedzi