Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• gdzie strumyk płynie z wolna rozsiewa zioła maj stokrotka rosła polna a nad nią szumialł gaj   na niebie Zodiak błyszczy i gwiazd paleta srebrna grawilot niczym wystrzał gnał a podróż podniebna   nigdy się nie kończyła  ja - obłok w spodniach i Ewa  bardzo dla mnie miła zerwała jabłko z drzewa i ze mną się podzieliła   lecz kolaps grawitacyjny złapał ten korab astralny śmierć w czeluściach o zgrozo była jak przypadek fatalny   dwie stokrotki na łące co do słońca się śmiały  jak dwie dusze płaczące i dwie prawdy się działy   bo jedna jest tylko prawda i innej prawdy nie ma towarzysz Lenin w Smolnym czuwa....i to nie ściema!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jak u amiszów. Całkiem ciekawe życie.
    • @Robert Witold Gorzkowski   Nie mam już siły o tym rozmawiać, otóż to: jestem już tym wszystkim po prostu zmęczony, nie zmienię zdania: nie ma idealnych kandydatów na Prezydenta Polski, a jednak: TV Republika ujawniła, iż w Polsce są szkoleni białoruscy partyzanci, cel: wywołanie - sprowokowanie bezsensownej wojny, która nie jest w interesie Polski i wpadłem wtedy w niesamowita złość - czerwona lampka błysnęła mi na prawej półkuli mózgu, powtarzam: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym! Wiesz, młody człowieku, nie mam kasy, a mam wódkę - trzy trzy czwarte Żubrówki, skąd? Od kolegów z wojska! Oczywiście, w przyszłym tygodniu im oddam, a co? Bardzo was to zabolało, iż zlikwidowałem raz na zawsze konto na Facebooku i Messengerze - teraz nie macie do mnie dostępu, tak? Baczność, młody człowieku! Teraz odpoczywam i słucham (odbieram drgania takich piosenek):     Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór 
    • czy można napisać wiersz o niczym taki który nie będzie nudził   wiersz bez poetyckich słów gdzie główną rolę będzie grała nicość   czy można napisać wiersz czy jest to możliwe by był  pusty jak stara beczka   a mimo to czytającego  zaciekawił nie wyśmiał znalazł w nim to coś      
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To miłej konsumpcji.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...