Lidia W Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 żółte natarcie jesieni ścieżki się mienią deszczem a on to ze mną doceni ten szary dzień i jeszcze tyle więcej dni jak ten wyblakłych jak zapomnienie lub jak wczorajszy sen wszystko będzie zdarzeniem jakiego nie było wcześniej choćby to samo ciasto mój fotel, lampka i jesień stawiając kroki przez miasto ucieszy mnie, że jest szare mokre i ciągle w pośpiechu bo będę go mieć na stałe wracać do jego uśmiechu do ciepłej dłoni w mojej gdy mróz już mocno trzyma wzruszona śniegiem stoję to moja pierwsza zima 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Całkiem nieźle :) Pozdrawiam
Lidia W Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 @Sylwester_Lasota Dziękuję pięknie i także pozdrawiam ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma za co. Wróciłem do wiersza i myślę sobie, że całkiem nieźle, to trochę za mało. To jest naprawdę dobry wiersz. Zastanawiam się o kim opowiada. Na pewno jest to ktoś bliski. Tata może? Edytowane 9 Września 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Lidia W Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 @Sylwester_Lasota Raczej o nowej miłości, przez którą wszystko wydaje się nowe i "pierwsze" :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. To było moje pierwsze skojarzenie, ale to trzymanie za rękę w pierwszą zimę zawiodło mnie na inne tory. Powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi