Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 co znaczy być sobą iść tam gdzie się chce czuć wiatr echo cień nie patrzeć w tył co znaczy być sobą kto mi odpowie bym nie musiał się z tym gryźć a może być sobą by kłamać kraść innym uśmiech i łzy kurwą być przecież na końcu i tak wybaczą to że chciał w życiu sobą być nie udawać 2
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Waldemar_Talar_Talar dobre waldku, zadajesz mądre pytania, każdy wybiera własną drogę, w wielu przypadkach lepiej chyba właśnie kurwą być. Pozdrawiam t.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomaszu - dzięki za przeczytanie fajny komentarz i serduszko. Niech tak dalej będzie niech każdy decyduje jaką droga iści. Bo na końcu i tak wyjdzie na wierzch... Pozd.
kronikarka1000 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Witam, mam wrażenie, że Autor dobrze wie... Sam sobie odpowiedział. Pozdrawiam z akceptacją.
Natuskaa Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Myśl nasuwa się jedna - czy pracując nad sobą, nadal jesteś sobą? :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - faktycznie ja wiem ale czy wszyscy tego nie wiemy... Miło że zajrzałaś. Pozd. Witam - no i masz babo placek - dobre pytanie ale odpowiedz daleka... Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 @zuzia - dziękuje .
Czarek Płatak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Najgorsze, ale prawdziwe oblicze zawsze będzie lepsze od najpiękniejszego udawanego. Pzdr
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zaglądasz - dziękuje za wszystko. Podoba mi się to co napisałeś o obliczu... Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi