Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 pokłóciła się noc z dniem o to kto jest bardziej lubiany kto potrzebniejszy jest kto jest bardziej znany pierwsza zaczęła chwalenie noc mówiąc że chociaż jest ciemna kryje w sobie wielką moc ba kochankom jest niezbędna że jest natchnieniem dla malarzy lubią pisać o niej znani poeci jest westchnieniem dla cmentarzy nieśmiałych ludzi kręci potem zaczął chwalić się dzień że to on wymyślił dla ludzi tak bardzo potrzebny im cień że wszyscy go uwielbiają że lasy łąki sady rzeki i pola drzewa kwiaty go upiększają ma słonce tęcze i ptaki a ludziom sny nie dokuczają w tą kłótnie ja wkroczyłem postępując sprawiedliwie obie strony pogodziłem i się temu nie dziwię 3
Maja Cyman Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar Pięknie:)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @Maja Cyman - ślicznie dziękuje za owe pięknie. Spokojnej nocy życzę.
Gaźnik Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Bardzo ładny wiersz :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło widzieć taki komentarz - dziękuje za wszystko.. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) @Wiesław J. Korzeniowski - dziękuje. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Super. Noc i dzień to takie trochę ying i yang nie ma jednego bez drugiego. Nie ma cienia bez światła. Światło ciemność rozprasza. Symbiiza :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Czarku za to że czytałeś. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi