złote serduszko Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Móc dotknąć boso trawki Zamoczyć stópki w wodzie Gwiazdy świecące o półmroku O najpiękniejszej Urodzie Zapach kwiecisty ze wschodu Móc powiedzieć ci jak bardzo cię lubię Przytulić się Mijały dni tygodnie lata a czas leczy Rany łzy tęsknotę Zakluczam w sercu moją lubote jaką cię darzę 6
Alexandra O. Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz jest piękny. Ale głowię się co znaczy "lubote" Pozdrawiam serdecznie
złote serduszko Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 to inaczej znaczy lubię
Alexandra O. Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślałam ale nie byłam pewna. Szukałam nawet w internecie. Podoba mi się - lubota. Hm....Pozdrawiam serdecznie @zuzia Dziękuję za serduszko. Twoje jest piękne.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Ta lubota mnie uśmiechnęła :-) Delikatny spokojny wiersz :-) rzeczywiście o miłości ale chyba tej niespełnionej?
Gość Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 @zuzia moim zdaniem Zuziu, Twój najlepszy wiersz. Ta lubota, faktycznie zatrzymuje. Pozdrawiam
złote serduszko Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 @Dag Moje wiersze się różnią od wszystkich bo są pisane od serca ..,. A nie na siłę nie boję się pokazywać w wierszach emocji . Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi