Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze! Dzięki Karol :)
fregamo Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 @Czarek Płatak nie wiem co to ma wspólnego z praniem...xd szeroki wachlarz zainteresowań... czyżby astronomia również...? "wsuń mackę znów mi pod głowę, usnę w objęciach systemu. " pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu się czyści, tam się czyści. Tak jakoś ;) Dzięki. Pozdrowienia
[email protected] Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Czarek Płatak Zapisana tablica, jakoś tak z ukrycia, bez wody i mydła, ona mi zbrzydła. Pozdrawiam Czarku, przy tym wierszu się właśnie zatrzymałem... warto było.
Czarek Płatak Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Cieszę się, że myszkujesz w moich starociach :))
[email protected] Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Czarek Płatak A co mam do roboty, zwłaszcza że siedzę w szpitalu a tu w weekendy nudy na pudy. Pilnuj zdrowia bo ja nie zrobiłem tego i mam za swoje.
Rekomendowane odpowiedzi