Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Do góry nogami Widziałem, jak pękło niebo i wpadłem w jego otchłanie, z wywróconymi do wewnątrz oczami na łeb leciałem. Ciało wypiłem, zjadłem krew, wierciłem w brzuchu nicości palcem, a z palca grzech jak dżem, oblizywałem najsłodszy. Trudno zapuścić korzenie kiedy w połowie już uschłe, nie było wtedy i wiem też, że dzisiaj znów będzie jutrem. Gdy ponieść daję się rzece, mówisz, że tak jest niedobrze, że płynąć to nie jest lecieć, połykam oddech i tonę. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 10
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - wpływ kanikuły ..?
Marek.zak1 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Fajnie, że teraz można. Kiedyś na lekcji polskiego powiedziałem, że Dulska jest jedyna osoba, która wie, czego chce, to dostałem ocenę niedostateczną. Tak trzymaj:)
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli na oślep gnał peel? Brr. Ależ to jest, np brrr. Ot i słuchaj tu rad! Z pozdrowieniami, J. Nie toń, please.
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Czarku jak zawsze klasa :-) cudnej urody wiersz!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam - dziś nie będzie jutrem i pęknięte niebo na piątkę. Ciekawe to wszystko . Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Niektórzy ludzie nie powinni byli zostawać nauczycielami ;) Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A rozwiń myśl, bo nie rozumiem ocb z kanikułami :) Edytowane 1 Lipca 2019 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na oślep to na pewno ;) Postaram się nie tonąć, choć pływać nie potrafię ...
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi przyjemnie, dziękuję G :)
Magdalena Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Ten wers jest obcy" Ciało wypiłem, zjadłem krew", przeczytałam to sobie: ciało spociłem, krew zaschła to zjadłem, pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię Życie Pi, ale zdecydowanie, jak to zresztą bywa na ogół wolę książkę ;) My jako kino familijne stosujemy dość często filmy anime. Nie wtrącam się w Twoją interpretację, jest w niej dużo trafności. Ikar natomiast miał awarię skrzydeł, w skutek której runął był w toń morską, gdzie poniósł śmierć li to na skutek utonięcia, li zderzenia z powierzchnią wody, li obu wymienionych przyczyn razem. Bardzo dziękuję (gest schylenia głowy) za pochwałę stylu. To dla mnie ważny głos :) Pozdrawiam!
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I nie trzymaj się brzytwy.
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, między wierszami chowa się więcej jeszcze obcości. Dzięki, że wpadłaś z wizytą :)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli nie brzytwy to czego się chwytać Justi? 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radości, Czarku, radości. Ona jest wszędzie. Nawet na dnie otchłani.
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się tego zanegować :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o to chodzi, o to chodzi. Pozdrawiam Ludwig van Beethoven. Miłego dnia. :))
Magdalena Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak to tak, pozdrawiam :)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ludwig van zawsze na propsie :) Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi